Zakelijk alternatief voor Spotify - BCM Stream
Zakelijk alternatief voor Spotify
BCM STREAM
BCM STREAM
BCM STREAM
Het zakelijk alternatief voor Spotify

Home  |  Support  |  Zakelijk alternatief voor Spotify

Zakelijk alternatief voor Spotify

Spotify is een consumenten muziekstreamingdienst. Dit betekent dat je Spotify niet mag gebruiken voor commerciële doeleinden, omdat je dan niet de juiste muziekrechten afdraagt. Daardoor krijgen de artiesten niet de vergoeding die ze verdienen. Je kunt hier ook boetes voor krijgen. BCM Stream is het zakelijke alternatief voor Spotify. Zorg dat jij je muziek netjes op orde hebt met de streamingdienst voor de zakelijke markt.

 

Op zoek naar een alternatief voor Spotify voor je zakelijke behoeften?

Veel gebruikers zijn op zoek naar alternatieven voor Spotify voor zakelijk gebruik vanwege verschillende beperkingen en specifieke behoeften. BCM Stream is een robuust en veelzijdig alternatief voor Spotify en biedt een scala aan functies die zijn afgestemd op commercieel en zakelijk gebruik.

Hoewel Spotify een populaire muziek streamingdienst is, wordt het commerciële gebruik ervan beperkt door licentiebeperkingen en compliance-eisen. Bedrijfseigenaren ondervinden vaak problemen bij het gebruik van Spotify in hun vestigingen, waardoor ze op zoek gaan naar geschiktere alternatieven. Dit is waar BCM Stream om de hoek komt kijken.

 

Waarom BCM Stream een mogelijk alternatief is

Als speciale zakelijke muziekservice, biedt BCM Stream een naadloze oplossing voor bedrijven die hun klantervaring willen verbeteren door middel van muziek. BCM Stream biedt een op maat gemaakte aanpak van muziek streaming voor commercieel gebruik, gericht op de specifieke behoeften van bedrijven. Met een gevarieerde bibliotheek van volledig gelicenseerde muziek, kunnen bedrijven afspeellijsten samenstellen die aansluiten bij hun merk en de wensen van de klanten.

Bovendien biedt BCM Stream functies zoals het plannen van muziek met behulp van de timer functie, waardoor bedrijven de sfeer kunnen bepalen op verschillende momenten van de dag. Daarnaast biedt BCM Stream een gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige integratie met bestaande audiosystemen, waardoor het een handige keuze is voor bedrijven van elke omvang.

Over het geheel genomen biedt BCM Stream een overtuigend alternatief voor Spotify voor commercieel gebruik, waarmee bedrijven de kracht van muziek kunnen gebruiken om de betrokkenheid van klanten te vergroten en memorabele ervaringen te creëren. Als je op zoek bent naar een naadloze en zakelijke muziek streaming oplossing voor je bedrijf, dan is BCM Stream een sterke kanshebber.

 

Wij dagen je uit…

Veel ondernemers willen ook de zaken netjes regelen en dat artiesten hun vergoeding krijgen. Wij krijgen dan regelmatig de vraag of we Spotify lijsten kunnen omzetten naar eigen lijsten voor de BCM muziekcomputer of BCM Stream. Onze vraag hierop is dan: “Waarom zou je dit willen?”.

Het antwoord hierop is bijna altijd hetzelfde: “Omdat we dit gewend zijn”.

Wij zijn van mening dat onze afspeellijsten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Dit zorgt ervoor dat je de juiste sfeer kunt creëren met de juiste afwisseling. Daarom dagen we je graag uit om eerst de muziekprogrammering van BCM te proberen en te ondervinden wat deze je kunnen brengen. Heb je dan toch nog vragen of wil je nummers erbij toegevoegd hebben? Dan organiseren we dit met veel plezier.

BCM Stream is een 100% legale muziekdienst voor zakelijke gebruik

Start nu met BCM Stream

Probeer BCM Stream gratis uit en maak gebruik van alle mogelijkheden. Je kunt zowel de Easy als de Pro ontdekken zonder verplichtingen of automatische verlenging. Al overtuigd? Bestel dan meteen.

loader