Zakelijke streamingdienst voor Horeca
Zakelijke streamingdienst voor Horeca
HORECA
HORECA
HORECA
De zakelijke streamingdienst voor de horeca

Home  |  Branches  |  Horeca

Zakelijke horeca streamingdienst

Ben je op zoek naar muziek voor in de horeca? Een zakelijk alternatief voor consumenten streamingdiensten zoals Spotify, Deezer of Apple Music? Dan ben je hier op de juiste website. BCM Stream is dé 100% legale zakelijke streamingdienst voor o.a. de Horeca. Gemakkelijk te installeren op je eigen Windows computer en je kunt meteen muziek afspelen. Een abonnement is maandelijks opzegbaar dus ook zeer geschikt voor seizoensbedrijven.

 

Hoe werkt het?

Je kunt BCM Stream gratis 14 dagen proberen. Vraag de BCM Stream Easy of Pro trial aan. Bevalt het, neem dan een abonnement om BCM Stream te blijven gebruiken. Heb je alleen achtergrondmuziek nodig? Dan is de Stream Easy een goede optie. De Easy is ook als webplayer te gebruiken. Je hoeft dan niet de software te installeren maar je opent de Stream player gewoon in je browser. De webplayer is ook geschikt voor Apple gebruikers.

 

Verschillen tussen Easy en Pro

De BCM Stream Easy is, zoals de naam al aangeeft, de makkelijke player. Je kiest één of meerdere muzieklijsten en de player begint met spelen. Simpel toch!

De BCM Stream Pro is voor de mensen die wat meer interactie willen met de muziek. Verzoekjes toevoegen (eventueel met de Request App), eigen lijsten maken en een slimme zoekfunctie zijn dingen die met de Pro wel kunnen. De Pro is (nog) niet als webplayer beschikbaar, maar hier wordt hard aan gewerkt.

 

Conclusie

Heb je een horeca onderneming en wil je op een legale manier muziek afspelen, probeer dan BCM Stream. Met de kant-en-klare lijsten met muziek voor horeca, bedrijven, winkels en fitnesscentra heb je altijd de juiste muziek.

Start nu met BCM Stream

Probeer BCM Stream gratis uit en maak gebruik van alle mogelijkheden. Je kunt zowel de Easy als de Pro ontdekken zonder verplichtingen of automatische verlenging. Al overtuigd? Bestel dan meteen.

loader